برنامه نویس ها / درباره برنامه نویس ها
برنامه نويس ها يک برند کاملا برنامه نويسي است که به صورت تخصصي مسائل مهمي از جمله استخدام و پروژه را دنبال ميکند.
ميتوان از اهداف اصلي برنامه نويس ها بر اين اساس نام برد که کمک کردن به تازه کار ها و يا حتي کساني که شناخت خوبي از بازار کار ندارند ولي دانش کافي را براي انجام پروژه دارند، برنامه نويس ها به اين دسته کمک ميکند تا بتوانند به هدفي که دارند برسند.
طبق آناليز هايي که شده تازه کار ها بعد از يادگيري حتي يک بخش از آموزش تصميم دارند که وارد پروژه اصلي شوند، هرچند حق دارند زيرا انجام پروژه يا کدنويسي کردن ايده هاي ذهني بسيار جالب است و ميتوان گفت يکي از دلايل مهم روحيه گرفتن در اين مسير انجام پروژه است، اما لازم است مطالب مهم تري را بررسي کنيم که چرا برنامه نويس ها ساخته شده و نيت اصلي برنامه نويس ها چيست که تاکيد بر آموزش پروژه دارد.
موضوع اصلي اي که وجود دارد اين است، از زماني که کامپيوتر ها ساخته شدند و هرروزه دنياي تکنولوژي به سمت پيشرفت قدم برداشته است.
قطعا هرکسي ايده هايي براي خود دارد زيرا اين يکي از خصوصيات مهم برنامه نويسي است که ايده های ذهني پياده شود، با پيشرفت علم و تکنولوژي زبان هاي برنامه نويسي بسياري ساخته شد که البته تنها زبان هايي پيشرفت کردند که متخصصين حرفه اي بر روي آنها ايده هايي را به نتيجه رساندن که به عنوان مثال در بخش بک اند وبسايت ميتوان چندين زبان نام برد که در حال فعاليت هستند.
اين يعني افرادي به صورت تمام وقت روي پياده سازي ايده هاي ذهني کار ميکنند تا بتوانند به هدفي که دارند برسند.
حالا بررسي کنيم که موضوع بالا چه ربطي به برنامه نويس ها دارد؟ به طور کلي دانشجوها يا افراد جونيور ( تازه کار ) هميشه در تلاش اند تا زبان برنامه نويسي خود را انتخاب و شروع به يادگيري کنند، در حين يادگيري عجله دارند که هرچه سريعتر بتوانند ماجراي يادگيري را تمام کنند، اما به اين سادگي نيست بلکه علاقه دارند حتي با يادگيري يک خط کد بتوانند به صورت عملي آن را اجرا کنند و يا حتي تعريفي از ديگران بشنوند.
خيلي از کساني که هيچ دانشي از برنامه نويسي ندارند و نميدانند که حتي چگونه ميتوان برنامه نويس شد، با يادگيري اين دنياي عجيب و پر پيچ و خم هميشه در حال کد زدن هستند، به عنوان مثال براي شروع معمولا از زبان پايتون و يا سي پلاس پلاس استفاده ميکنند، به محض يادگيري دستورات اوليه مادام کد ميزنند و ايده هايي که دارند را با همان دانش کم هرروزه تکرار و پياده سازي ميکنند.
تنها دليلي که باعث شد مباحث فوق را توضيح دهیم اين بود که يک ذهنيت براي شما بسازیم از کاري که انجام ميدهيم، شما اگر تازه شروع به يادگيري کرده باشيد و بخواهيد نمونه پروژه کوچکي براي تمرين پياده سازي کنيد ما به شما کمک ميکنيم تا بتوانيد پروژه هاي تمريني را در بين پروژه ها انتخاب کنيد و بتوانيد با پلن هاي تمريني مراحل اوليه را پشت سر بگذرانيد.
تعدادي از پلن ها را فقط در اينجا بررسي ميکنيم و پلن دوم در خصوص طراحان وبسايت است که ميتوان از جمله زبان هاي اشاره Html و Css نام برد، خيلي از کساني که اچ تي ام ال و سي اس اس را تمايل دارند که ياد بگيرند قطعا يک ذهن برنامه نويس شده ي اوليه اي را براي خود ساخته اند.
با وارد شدن به تخصص طراحي سايت بايد تمرينات بسياري را انجام داد تا کمي ذهن جهت ايده سازي خود را پيدا کند، طراحان سايت بعد از اينکه آموزش ديدند به سرعت شروع به کد زدن ميشوند براي انجام پروژه و متوان نمونه هايي از اين پروژه ها را نام برد :
1- تغيير رنگ هايي که بسيار مهم هستند و لازم است در بين متن ها تعداد کلمات را انتخاب کنند و رنگ آن ر تغيير دهند
2- ساخت دکمه هايي که بتوانند يک سري عمليات را انجام دهند مثلا فرض کنيد که در پروژه يک دکمه براي ارسال فرم ها داريم و يک دکمه براي نمايش يک باکس يا المان
3- تمرين بعدي اي که معمولا انجام ميدهند در رابطه با هاور ها هست که اهميت زيادي دارد و هرجاي پروژه استفاده ميشود
ما به شما کمک ميکنيم تا در هر پلني که هستيد قدم برداريد و بدون نگراني از جانب پروژه و تمرين هاي پروژه اي به هر سمت از يادگيري خواستيد برويد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنامه نویس ها می باشد و هرگونه کپی برداری غیر قانونی به حساب می آید